Academia de Holandes
Login
Diumenge 25 Febrer 2018 07:02 
Versión Castellano
Versió Català
Visita nuestro Facebook

Els nostres cursos Presencials

Els nostres cursos Presencials

Cursos de Neerlandès,
( Holandès, Flamenc )

A l'Acadèmia d’Holandès volem ser accessibles a tots, per això hem creat un ampli ventall d'horaris i tipus de cursos perquè siguin compatibles amb el teu temps lliure.

Preparem per als nivells oficials del Consell d'Europa (A2, B1, B2, C1 i C2). 

Organitzem l'examen oficial "Certificaat Nederlands als Vreemde Taal"

Per adaptar-nos als nous temps hem incorporat la possibilitat pels nostres alumnes d'aprendre holandès a través de cursos en línia d’holandès o bé assistint a classes presencials a la nostra acadèmia a Barcelona.

Les classes  d’holandès poden organitzar-se de manera particular (individual) o per grups reduïts; presencials o a domicili.

Impartim també cursos intensius d'holandès a l'estiu (juliol o setembre).

 

Si vol obtenir més informació, ompli el següent formulari de contacte.

 Vols saber què opinen els nostres alumnes? Fes click aquí.

Grups redu´ts anuals
octubre '17-juny '18

Matrícula oberta. Tots els nivells. Grups reduïts (de 4 a 8 alumnes per aula). Tres hores setmanals. Dues classes d'hora i mitja o una classe de tres hores. Ideal per aprendre a un bon ritme. 

Més
ExÓmen oficial

Centre autoritzat per a examinar el Certificaat Nederlands als Vreemde Taal


Més
MÚs RÓpid, MÚs Eficaš

A l'Acadèmia d'Holandès tindràs classes sempre amb professor nadiu i a més a més, altament qualificat. Inscripció oberta tot l'any. Som l'única escola a Catalunya especialitzada en l'ensenyament del Neerlandès (Holandès, Flamenc) Preparem pels nivells oficials del Consell d'Europa (A2, B1, B2, C1 i C2).

Més
Descubre Amsterdam y sus alrededores con visitaramsterdam.com, una estupenda guía turística donde podrás preparar tus vacaciones, reservar hoteles, vuelos, etc.