Academia de Holandes
Login
Diumenge 25 Febrer 2018 07:03 
Versión Castellano
Versió Català
Visita nuestro Facebook

Ensenyament rÓpid

Ensenyament rÓpid

L'ensenyament més ràpid i més eficaç!

 

A l’Acadèmia d’Holandès tindràs classes sempre amb professor nadiu i altament qualificat. Inscripció oberta tot l'any.

Som l’única escola a Catalunya especialitzada a l’ensenyament del Neerlandès (Holandès, Flamenc) i vint anys d’experiència ens avalen. Preparem pels nivells oficials del Consell d'Europa (A1, A2, B1.1, B1.2, B2 etc.).
Un curs  és suficient  per aconseguir  un nivell europeu. Oferim cursos de tres hores a la setmana en un dia. Ideal per aprendre a un bon ritme i a la vegada conciliar l’aprenentatge de l’idioma  amb el teus estudis o horari de treball.

Al juliol i setembre oferim cursos intensius de 60 hores.

Només treballem amb grups realment reduïts, màxim vuit alumnes per aula. Això significa que les classes són molt més eficaces que en grups més nombrosos, l’aprenentatge és molt més ràpid i l’atenció a l’alumne personalitzada.

Som un centre autoritzat per realitzar els exàmens de “Certificaat Nederlands als Vreemde Taal”.  A  més a més t ‘examinaràs al nostre centre!

Amb només dues hores setmanals ho pots aconseguir i això gràcies al nostre sistema de grups realment reduïts. Un estalvi de temps!

Oferim classes per a tots els nivells i el test de nivell és gratuït i sense compromís.

Estem al mateix centre de Barcelona, al carrer Pelai. Més cèntric i ben comunicat impossible!

No ho dubtis, truca’ns i t’informarem personalment!

Grups redu´ts anuals
octubre '17-juny '18

Matrícula oberta. Tots els nivells. Grups reduïts (de 4 a 8 alumnes per aula). Tres hores setmanals. Dues classes d'hora i mitja o una classe de tres hores. Ideal per aprendre a un bon ritme. 

Més
Cursos online

Fem cursos d'holandès en línia perquè tinguis la possibilitat d'estudiar holandès / neerlandès còmodament des del teu ordinador o portàtil

Més
ExÓmen oficial

Centre autoritzat per a examinar el Certificaat Nederlands als Vreemde Taal


Més
Descubre Amsterdam y sus alrededores con visitaramsterdam.com, una estupenda guía turística donde podrás preparar tus vacaciones, reservar hoteles, vuelos, etc.