Academia de Holandes
Login
Diumenge 20 Agost 2017 02:18 
Versión Castellano
Versió Català
Visita nuestro Facebook
Slide background Acadèmia de holandès
Paisatge amb vaques
Image layer
Slide background Nit a Amsterdam
Image layer
Slide background Molí de vent
Image layer
Slide background Bicicleta sobre un pont
Image layer
Cursos intensius Septiembre

Del 4 al 29 de septiembre. Inscripció oberta. Nivell iniciació. Cursos Intensius de 60 hores. Horari de matins. Tres hores diàries de dilluns a divendres. Places limitades, màxim 8 persones per aula. 

Més
Grups reduïts anuals
Octubre 17-juny 18

Matrícula oberta. Tots els nivells. Grups reduïts (de 4 a 8 alumnes per aula). Tres hores setmanals. Dues classes d'hora i mitja o una classe de tres hores. Ideal per aprendre a un bon ritme. 

Més
Exàmen oficial

Centre autoritzat per a examinar el Certificaat Nederlands als Vreemde Taal


Més

Cursos Holandès presencials i online

A L'Acadèmia d’ Holandès impartim cursos d’ holandès presencials i cursos online d'holandès. Escola ubicada a Barcelona dedicada exclusivament a l'ensenyament de l’ idioma neerlandès. Els nostres cursos d'holandès són freqüentats per alumnes procedents de Barcelona ciutat, el Baix Llobregat (El Prat de Llobregat, Sant Boi, Gavà, Castelldefels, Hospitalet, etc.), Vallès Occidental (Sabadell, Terrassa, Rubí, Sant Cugat, Cerdanyola, etc .), El Maresme (Mataró, Arenys de Mar, etc.), Vallès Oriental (Granollers, etc.)

Ja que addicionalment a les nostres instal·lacions a Barcelona disposem d'una aula a Sant Pere de Ribes, nombrosos alumnes interessats a realitzar cursos d'holandès presencials vénen de localitats properes com del Garraf (Sitges, Vilanova i la Geltrú, Canyelles, etc.), Alt Penedès (Vilafranca del Penedès, etc.), Baix Penedès (Cunit, Calafell, Segur de Calafell, el Vendrell, etc.) així com de qualsevol localitat dins de la província de Tarragona i Girona.

Darreres Noticies


Nous cursos intensius
intensius de estiu en grups reduïts
llegir més
Smartphones i tablets
Smartphones i tabletsLa nostra web més accesible!
llegir més
més noticies

F•A•Q•S

Per qualsevol dubte o pregunta consulta el nostre secció de 'Preguntes freqüents'
Envia una postal als teus amics: Envia un postal als teus amics
Descubre Amsterdam y sus alrededores con visitaramsterdam.com, una estupenda guía turística donde podrás preparar tus vacaciones, reservar hoteles, vuelos, etc.