Academia de Holandes
Login
Diumenge 25 Febrer 2018 07:03 
Versión Castellano
Versió Català
Visita nuestro Facebook

Qu opina David

Qu opina David

David

Sóc economista i això vol dir que els Països Baixos són una de les destinacions habituals on un pot acabar desenvolupant la seva carrera professional. Atès que tenia projectes en aquell país i que no només volia sobreviure sinó que tenia la intenció d’integrar-me, vaig decidir aprendre l’idioma abans de traslladar-me. Vaig trobar l’Acadèmia d’Holandès i va ser una sort, ja que em va proporcionar just el que necessitava: professionalitat, classes entretingudes, ambient agradable i sobretot, la sensació de progressar ràpidament.

Grups reduts anuals
octubre '17-juny '18

Matrícula oberta. Tots els nivells. Grups reduïts (de 4 a 8 alumnes per aula). Tres hores setmanals. Dues classes d'hora i mitja o una classe de tres hores. Ideal per aprendre a un bon ritme. 

Més
Exmen oficial

Centre autoritzat per a examinar el Certificaat Nederlands als Vreemde Taal


Més
Ms Rpid, Ms Efica

A l'Acadèmia d'Holandès tindràs classes sempre amb professor nadiu i a més a més, altament qualificat. Inscripció oberta tot l'any. Som l'única escola a Catalunya especialitzada en l'ensenyament del Neerlandès (Holandès, Flamenc) Preparem pels nivells oficials del Consell d'Europa (A2, B1, B2, C1 i C2).

Més
Descubre Amsterdam y sus alrededores con visitaramsterdam.com, una estupenda guía turística donde podrás preparar tus vacaciones, reservar hoteles, vuelos, etc.