Academia de Holandes
Login
Diumenge 25 Febrer 2018 07:01 
Versión Castellano
Versió Català
Visita nuestro Facebook

Qu opina Ins

Qu opina Ins

Inés Sanchis

Em dic Inés Sanchis. L'acadèmia es mereix un 10! He estat molt feliç durant tot aquest curs. Ubicació, instal·lacions, professors, flexibilitat d'horaris, classes reduïdes, formalitat i professionalitat fantàstics. En 9 mesos he après tant que fins els meus amics holandesos estan sorpresos! M'encanta aprendre idiomes i l'holandès ha estat tot un repte per a mi. M'ajuda a desconnectar, fer nous amics i preparar-me per si en un futur pròxim decideixo anar a Holanda a viure. Realment val la pena venir aquí. Jo vaig a continuar millorant-lo. És tota una experiència! 

Inés Sanchis

Grups reduts anuals
octubre '17-juny '18

Matrícula oberta. Tots els nivells. Grups reduïts (de 4 a 8 alumnes per aula). Tres hores setmanals. Dues classes d'hora i mitja o una classe de tres hores. Ideal per aprendre a un bon ritme. 

Més
Exmen oficial

Centre autoritzat per a examinar el Certificaat Nederlands als Vreemde Taal


Més
Ms Rpid, Ms Efica

A l'Acadèmia d'Holandès tindràs classes sempre amb professor nadiu i a més a més, altament qualificat. Inscripció oberta tot l'any. Som l'única escola a Catalunya especialitzada en l'ensenyament del Neerlandès (Holandès, Flamenc) Preparem pels nivells oficials del Consell d'Europa (A2, B1, B2, C1 i C2).

Més
Descubre Amsterdam y sus alrededores con visitaramsterdam.com, una estupenda guía turística donde podrás preparar tus vacaciones, reservar hoteles, vuelos, etc.