Academia de Holandes
Login
Diumenge 25 Febrer 2018 07:04 
Versión Castellano
Versió Català
Visita nuestro Facebook

Qu opina Laura?

Qu opina Laura?

Laura Corbacho

Vaig començar a estudiar holandès per motius familiars i la veritat és que estic molt satisfeta amb l'escola, el professor i els companys que m'he anat trobant. Jo he estat estudiant el curs els divendres a la tarda en horari intensiu i no s’em feia gens llarg o pesat.  Al contrari, les classes són molt amenes i realitzem tot tipus d'activitats: comprensió escrita, àudio, vocabulari i també redactem petits textos per continuar  aprenent. Em diverteixo molt!
Recomano 100% l'Acadèmia si vols aprendre bé l'holandès i conèixer més sobre la seva cultura.

Laura Corbacho

Grups reduts anuals
octubre '17-juny '18

Matrícula oberta. Tots els nivells. Grups reduïts (de 4 a 8 alumnes per aula). Tres hores setmanals. Dues classes d'hora i mitja o una classe de tres hores. Ideal per aprendre a un bon ritme. 

Més
Exmen oficial

Centre autoritzat per a examinar el Certificaat Nederlands als Vreemde Taal


Més
Ms Rpid, Ms Efica

A l'Acadèmia d'Holandès tindràs classes sempre amb professor nadiu i a més a més, altament qualificat. Inscripció oberta tot l'any. Som l'única escola a Catalunya especialitzada en l'ensenyament del Neerlandès (Holandès, Flamenc) Preparem pels nivells oficials del Consell d'Europa (A2, B1, B2, C1 i C2).

Més
Descubre Amsterdam y sus alrededores con visitaramsterdam.com, una estupenda guía turística donde podrás preparar tus vacaciones, reservar hoteles, vuelos, etc.