Academia de Holandes
Login
Diumenge 25 Febrer 2018 07:03 
Versión Castellano
Versió Català
Visita nuestro Facebook

Qu opina Maria

Qu opina Maria

Maria Geronico

Aquest curs d’holandès ha estat divertit i alhora he pogut aprendre gairebé sense adonar-me'n!

He notat que el meu nivell ha millorat notablement, i cada vegada que viatjo a "Flanders" (la part de parla holandesa a Bèlgica), m’entenc amb tothom.

Les classes són de grups reduïts, el que fa que participis més i el ritme de les lliçons sigui més ràpid. M'ha agradat sobretot, que es fomentin els exercicis de conversa i escolta, cosa que ajuda molt a deixar-se anar amb l'idioma i et dóna capacitat real d'arribar a entendre't amb nadius.

No dubtaré a reemprendre les classes el curs vinent.

Salutacions,

Maria Geronico

Grups reduts anuals
octubre '17-juny '18

Matrícula oberta. Tots els nivells. Grups reduïts (de 4 a 8 alumnes per aula). Tres hores setmanals. Dues classes d'hora i mitja o una classe de tres hores. Ideal per aprendre a un bon ritme. 

Més
Exmen oficial

Centre autoritzat per a examinar el Certificaat Nederlands als Vreemde Taal


Més
Ms Rpid, Ms Efica

A l'Acadèmia d'Holandès tindràs classes sempre amb professor nadiu i a més a més, altament qualificat. Inscripció oberta tot l'any. Som l'única escola a Catalunya especialitzada en l'ensenyament del Neerlandès (Holandès, Flamenc) Preparem pels nivells oficials del Consell d'Europa (A2, B1, B2, C1 i C2).

Més
Descubre Amsterdam y sus alrededores con visitaramsterdam.com, una estupenda guía turística donde podrás preparar tus vacaciones, reservar hoteles, vuelos, etc.