Academia de Holandes
Login
Diumenge 25 Febrer 2018 07:02 
Versión Castellano
Versió Català
Visita nuestro Facebook

Qu opina Mercedes

Qu opina Mercedes

Mercedes

Desitjo aprendre neerlandès per motius familiars i a l'Acadèmia d'Holandès he trobat el lloc perfecte per fer-ho. És un centre competent, on prima la serietat i el bon fer professional. Els estudiants estan motivats i això ajuda molt a l'hora d'aprendre. Definitivament, un lloc perfecte per submergir-se en la llengua i la cultura holandesa. Us el recomano.

Grups reduts anuals
octubre '17-juny '18

Matrícula oberta. Tots els nivells. Grups reduïts (de 4 a 8 alumnes per aula). Tres hores setmanals. Dues classes d'hora i mitja o una classe de tres hores. Ideal per aprendre a un bon ritme. 

Més
Exmen oficial

Centre autoritzat per a examinar el Certificaat Nederlands als Vreemde Taal


Més
Ms Rpid, Ms Efica

A l'Acadèmia d'Holandès tindràs classes sempre amb professor nadiu i a més a més, altament qualificat. Inscripció oberta tot l'any. Som l'única escola a Catalunya especialitzada en l'ensenyament del Neerlandès (Holandès, Flamenc) Preparem pels nivells oficials del Consell d'Europa (A2, B1, B2, C1 i C2).

Més
Descubre Amsterdam y sus alrededores con visitaramsterdam.com, una estupenda guía turística donde podrás preparar tus vacaciones, reservar hoteles, vuelos, etc.