Academia de Holandes
Login
Diumenge 25 Febrer 2018 07:04 
Versión Castellano
Versió Català
Visita nuestro Facebook

Qu opina Olga

Qu opina Olga

Olga Giampietro

Hola sóc l’Olga i tinc 17 anys. Vaig decidir estudiar holandès perquè volia anar a estudiar a Holanda. He estudiat a l'Acadèmia tres anys. Els primers dos anys vaig fer classes en grup i l'últim classes particulars. Les classes en grup són més dinàmiques i divertides però les classes particulars permeten obtenir un màxim progrés en un curt període de temps. Durant els tres anys vaig treure els nivells A2, B1 i B2 (examen oficial "Certificaat Nederlands als Vreemde Taal"). El mètode didàctic i el material utilitzat em van semblar òptims i em van ser molt útils per avançar ràpidament en l'aprenentatge de l'idioma. Aquest any m’en vaig a Holanda i començaré la universitat. Vull donar-li les gràcies a l'Acadèmia per tot el que han fet per mi.

Olga Giampietro

Grups reduts anuals
octubre '17-juny '18

Matrícula oberta. Tots els nivells. Grups reduïts (de 4 a 8 alumnes per aula). Tres hores setmanals. Dues classes d'hora i mitja o una classe de tres hores. Ideal per aprendre a un bon ritme. 

Més
Exmen oficial

Centre autoritzat per a examinar el Certificaat Nederlands als Vreemde Taal


Més
Ms Rpid, Ms Efica

A l'Acadèmia d'Holandès tindràs classes sempre amb professor nadiu i a més a més, altament qualificat. Inscripció oberta tot l'any. Som l'única escola a Catalunya especialitzada en l'ensenyament del Neerlandès (Holandès, Flamenc) Preparem pels nivells oficials del Consell d'Europa (A2, B1, B2, C1 i C2).

Més
Descubre Amsterdam y sus alrededores con visitaramsterdam.com, una estupenda guía turística donde podrás preparar tus vacaciones, reservar hoteles, vuelos, etc.