Academia de Holandes
Login
Diumenge 25 Febrer 2018 07:03 
Versión Castellano
Versió Català
Visita nuestro Facebook

Qu opina Pablo

Qu opina Pablo

Pablo de chica

Vaig viure a Brussel•les, on vaig entrar en contacte amb el neerlandès per primera vegada. En el moment de ser-hi, vaig fer un curs d'iniciació de la llengua en la seva vessant flamenca i em va agradar, perquè a poc a poc vaig ser capaç de desxifrar i entendre els rètols dels carrers, els titulars dels diaris a les cafeteries i també els avisos de les estacions de metro i tren. Aprendre neerlandès em va ajudar molt a integrar-me ia conèixer la cultura en profunditat.

Ja a Barcelona, em va semblar convenient seguir estudiant la llengua i l'Acadèmia de Holandès i va ser un gran encert, ja que la gent en el grup reduït amb el qual vaig començar era molt maca i de seguida vam fer amistat. A més del meu interès per mantenir la llengua viva, per casualitat la meva empresa va obrir una oficina a Bèlgica i el meu grup d'amics va créixer amb gent dels Països Baixos, més exactament de Gelderland (Gelderland) i del Brabant Septentrional. Juntament amb els que vaig deixar a Brussel•les i tots els turistes que vénen, no deixo mai de practicar la llengua ia més puc viatjar allà sovint, ja que hi ha moltes connexions barates des de Barcelona, Girona i Reus. Totes aquestes raons em van animar a seguir estudiant un nou curs a l'Acadèmia d'Holandès, ja que els horaris s'adaptaven al meu horari laboral i la situació en ple centre també feia que fos fàcil desplaçar-me des de la meva oficina.

Tant si has estat en una situació similar com si simplement et ve de gust descobrir aquesta llengua d'origen germànic, et recomano que estudiïs a l'Acadèmia amb el gran equip de professionals, seriosos, treballadors i que t'animen en el dia a dia, en ple centre de Barcelona. Serà sens dubte un gran encert.

Pablo de Chica

Grups reduts anuals
octubre '17-juny '18

Matrícula oberta. Tots els nivells. Grups reduïts (de 4 a 8 alumnes per aula). Tres hores setmanals. Dues classes d'hora i mitja o una classe de tres hores. Ideal per aprendre a un bon ritme. 

Més
Exmen oficial

Centre autoritzat per a examinar el Certificaat Nederlands als Vreemde Taal


Més
Ms Rpid, Ms Efica

A l'Acadèmia d'Holandès tindràs classes sempre amb professor nadiu i a més a més, altament qualificat. Inscripció oberta tot l'any. Som l'única escola a Catalunya especialitzada en l'ensenyament del Neerlandès (Holandès, Flamenc) Preparem pels nivells oficials del Consell d'Europa (A2, B1, B2, C1 i C2).

Més
Descubre Amsterdam y sus alrededores con visitaramsterdam.com, una estupenda guía turística donde podrás preparar tus vacaciones, reservar hoteles, vuelos, etc.