Academia de Holandes
Login
Diumenge 25 Febrer 2018 07:02 
Versión Castellano
Versió Català
Visita nuestro Facebook

Qu opina Roger

Qu opina Roger

Roger Renau

Estic molt content amb les classes de l'Acadèmia d'Holandès: les classes em serveixen per mantenir el nivell que havia assolit en uns estudis anteriors, però sempre aprenc coses noves. Fins i tot he pogut incloure el neerlandès com a llengua de treball, fet que m'era impossible fa uns anys!
L'ambient a classe és molt bo, les classes són amenes i tractem tant temes de gramàtica com de cultura. Els grups reduïts fan més fàcil que es puguin resoldre els dubtes que puguin aparèixer i l'atenció es podria dir que esdevé gairebé individualitzada.

Roger Renau

Grups reduts anuals
octubre '17-juny '18

Matrícula oberta. Tots els nivells. Grups reduïts (de 4 a 8 alumnes per aula). Tres hores setmanals. Dues classes d'hora i mitja o una classe de tres hores. Ideal per aprendre a un bon ritme. 

Més
Exmen oficial

Centre autoritzat per a examinar el Certificaat Nederlands als Vreemde Taal


Més
Ms Rpid, Ms Efica

A l'Acadèmia d'Holandès tindràs classes sempre amb professor nadiu i a més a més, altament qualificat. Inscripció oberta tot l'any. Som l'única escola a Catalunya especialitzada en l'ensenyament del Neerlandès (Holandès, Flamenc) Preparem pels nivells oficials del Consell d'Europa (A2, B1, B2, C1 i C2).

Més
Descubre Amsterdam y sus alrededores con visitaramsterdam.com, una estupenda guía turística donde podrás preparar tus vacaciones, reservar hoteles, vuelos, etc.