Academia de Holandes
Login
Diumenge 25 Febrer 2018 07:06 
Versión Castellano
Versió Català
Visita nuestro Facebook

Qu opina Silvia

Qu opina Silvia

Silvia Mesalles

Vaig començar a fixar-me en el Neerlandès perquè la meva família política és originària de Bèlgica. Solc anar un parell de cops l'any a visitar-los i això va fer decidir-me a provar l'idioma. Vaig fer una recerca d'escoles a Barcelona i aquesta va ser la que em va convèncer. A dia d'avui, segueixo molt contenta de la meva elecció.
Vaig començar amb un curs intensiu d'estiu que em va donar una bona empenta i introducció a l'idioma. Això em va animar a seguir durant l'any. La varietat d'horaris i els grups reduïts fan que les classes siguin molt fructíferes. El personal de l'escola sempre intenta buscar i adaptar-se  perquè puguis trobar el teu millor horari i són molt professionals en tots els àmbits. Sincerament, si algú em demanés consell, sense dubtar-ho, l'encaminaria cap a aquesta acadèmia. A més, és al centre de Barcelona i això ho fa encara més suculent. 

Silvia Mesalles

Grups reduts anuals
octubre '17-juny '18

Matrícula oberta. Tots els nivells. Grups reduïts (de 4 a 8 alumnes per aula). Tres hores setmanals. Dues classes d'hora i mitja o una classe de tres hores. Ideal per aprendre a un bon ritme. 

Més
Exmen oficial

Centre autoritzat per a examinar el Certificaat Nederlands als Vreemde Taal


Més
Ms Rpid, Ms Efica

A l'Acadèmia d'Holandès tindràs classes sempre amb professor nadiu i a més a més, altament qualificat. Inscripció oberta tot l'any. Som l'única escola a Catalunya especialitzada en l'ensenyament del Neerlandès (Holandès, Flamenc) Preparem pels nivells oficials del Consell d'Europa (A2, B1, B2, C1 i C2).

Més
Descubre Amsterdam y sus alrededores con visitaramsterdam.com, una estupenda guía turística donde podrás preparar tus vacaciones, reservar hoteles, vuelos, etc.