Academia de Holandes
Login
Diumenge 25 Febrer 2018 07:04 
Versión Castellano
Versió Català
Visita nuestro Facebook

Qu opina Victor

Qu opina Victor

Victor

Jo vaig començar a aprendre holandès mentres estudiava a Holanda com a estudiant Erasmus. En tornar vaig decidir apuntar-me a un curs per millorar el meu nivell bàsic i vaig contactar amb la "Acadèmica de Holandès". Allà vaig fer un curs de 3 hores setmanals d'octubre a juny i un exàmen oficial.
Estic molt satisfet amb l'elecció feta: el meu nivell ha millorat molt i em sento còmode parlant holandès. Els meus coneixements són ara més sòlids i millor estructurats. A part de gràmatica també he après moltes coses pràctiques (vocabulari, maneres de demanar coses, informació etc.) que em permetrien viure el dia a dia.

Els grups són reduïts i es parla molt a classe, fet que fa que s'aprengui molt ràpid. El professor sempre està disposat a resoldre qualsevol dubte que aparegui i a corregir errors. El bon ambient i el dinamisme del professor evitan que les classes es facin llargues i avorrides, fet important a última hora de la tarda. A més, l'actitud de la gent és bona, ja que tenen interès (normalment per motius familiars o de feina) en aprendre'l. La ubicació del centre és excel•lent.

Víctor

Grups reduts anuals
octubre '17-juny '18

Matrícula oberta. Tots els nivells. Grups reduïts (de 4 a 8 alumnes per aula). Tres hores setmanals. Dues classes d'hora i mitja o una classe de tres hores. Ideal per aprendre a un bon ritme. 

Més
Exmen oficial

Centre autoritzat per a examinar el Certificaat Nederlands als Vreemde Taal


Més
Ms Rpid, Ms Efica

A l'Acadèmia d'Holandès tindràs classes sempre amb professor nadiu i a més a més, altament qualificat. Inscripció oberta tot l'any. Som l'única escola a Catalunya especialitzada en l'ensenyament del Neerlandès (Holandès, Flamenc) Preparem pels nivells oficials del Consell d'Europa (A2, B1, B2, C1 i C2).

Més
Descubre Amsterdam y sus alrededores con visitaramsterdam.com, una estupenda guía turística donde podrás preparar tus vacaciones, reservar hoteles, vuelos, etc.