Academia de Holandes
Login
Diumenge 25 Febrer 2018 07:03 
Versión Castellano
Versió Català
Visita nuestro Facebook

Qu opina Xavier

Qu opina Xavier

Xavier Rodríguez Rodríguez

Estic casat amb una noia holandesa, i després d'un temps em vaig adonar que no podia seguir parlant amb la meva família holandesa en anglès, i que el dia que tinguéssim fills seria molt trist no poder entendre les converses entre mare i fills. Havia de fer l'esforç de començar amb l'holandès.
Vaig intentar per part meva, amb algun llibre i diccionari, començar a estudiar amb l'ajuda de la meva dona, pensant que anava a aprendre fàcilment. Aviat em vaig adonar que no seria tasca senzilla. L'holandès és un idioma bonic però difícil, i és aconsellable no estudiar-lo amb la parella, ja que aviat comencen els nervis i les tensions. A més em poso com a exemple, jo sóc espanyol i parlo i escric perfectament en espanyol, però una altra cosa és explicar a algú la gramàtica perquè sigui capaç de parlar i escriure, uffffffff tasca molt complicada.

Llavors vaig comprendre que necessitava ajuda externa d'un professional. Buscant per internet vaig trobar aquesta acadèmia, i vaig contactar amb ells. Des del primer moment em van posar moltes facilitats per escollir horaris que s'ajustessin a les meves disponibilitats. El preu dels cursos no és ni car ni barat, està bé pel servei que t'ofereixen, la serietat que donen en l'ensenyament i els progressos que aconsegueixes en l'idioma. Tant el professorat com el responsable de l'acadèmia han estat molt professionals en la seva tasca d'ensenyament, seriosos i de total confiança. Puc dir que vaig començar al febrer de 2010 i he seguit fins al juny de 2011 trimestre a trimestre, i que gràcies a ells avui puc començar a tenir converses en holandès tant amb la meva família, com amb gent que no conec a Holanda i començo a defensar-me.

Això em dóna molta alegria i forces per seguir endavant, a poc a poc aniré millorant en aquesta acadèmia fins que aconsegueixi el meu propòsit amb l'ajuda dels professors. No cal dir que la meva dona aquesta encantadíssima amb els meus progressos, i això no té preu.

Als que esteu en la mateixa situació, només us puc dir que val la pena fer el salt i apuntar-se a estudiar, proveu-ho un trimestre i veureu com no us en penediu. Els resultats es veuen molt ràpid, això sí amb esforç i una mica de dedicació, però realment ja veureu com tampoc és tant.

Xavier Rodríguez Rodríguez

Grups reduts anuals
octubre '17-juny '18

Matrícula oberta. Tots els nivells. Grups reduïts (de 4 a 8 alumnes per aula). Tres hores setmanals. Dues classes d'hora i mitja o una classe de tres hores. Ideal per aprendre a un bon ritme. 

Més
Exmen oficial

Centre autoritzat per a examinar el Certificaat Nederlands als Vreemde Taal


Més
Ms Rpid, Ms Efica

A l'Acadèmia d'Holandès tindràs classes sempre amb professor nadiu i a més a més, altament qualificat. Inscripció oberta tot l'any. Som l'única escola a Catalunya especialitzada en l'ensenyament del Neerlandès (Holandès, Flamenc) Preparem pels nivells oficials del Consell d'Europa (A2, B1, B2, C1 i C2).

Més
Descubre Amsterdam y sus alrededores con visitaramsterdam.com, una estupenda guía turística donde podrás preparar tus vacaciones, reservar hoteles, vuelos, etc.