Academia de Holandes
Login
Diumenge 25 Febrer 2018 07:05 
Versión Castellano
Versió Català
Visita nuestro Facebook

Qu opina Zbigniew

Qu opina Zbigniew

Zbigniew Kochan

La meva opinió sobre el curs de neerlandès a l'Acadèmia és molt positiva. Sobretot cal destacar l'alta qualitat del curs. Amb 7 mesos de curs  ja puc tenir una conversa més o menys fluïda amb els holandesos.  Cal dir que escollint el curs intensiu (més hores per setmana) ens assegurem uns resultats molt millors. Ara per qüestions professionals no puc seguir amb el curs, però espero reemprendre algun dia els meus estudis de neerlandès.

Zbigniew Kochan

Grups reduts anuals
octubre '17-juny '18

Matrícula oberta. Tots els nivells. Grups reduïts (de 4 a 8 alumnes per aula). Tres hores setmanals. Dues classes d'hora i mitja o una classe de tres hores. Ideal per aprendre a un bon ritme. 

Més
Exmen oficial

Centre autoritzat per a examinar el Certificaat Nederlands als Vreemde Taal


Més
Ms Rpid, Ms Efica

A l'Acadèmia d'Holandès tindràs classes sempre amb professor nadiu i a més a més, altament qualificat. Inscripció oberta tot l'any. Som l'única escola a Catalunya especialitzada en l'ensenyament del Neerlandès (Holandès, Flamenc) Preparem pels nivells oficials del Consell d'Europa (A2, B1, B2, C1 i C2).

Més
Descubre Amsterdam y sus alrededores con visitaramsterdam.com, una estupenda guía turística donde podrás preparar tus vacaciones, reservar hoteles, vuelos, etc.