Test de nivell

Test de nivell

Vols saber el teu nivell abans de comprar un curs en línia o apuntar-se a classes? Llavors pots fer el test de vocabulari en Neerlandès, WTN (Woordenschattoets Nederlands) El test és per ordinador i mesura si el teu nivell de l’idoma està entre l’A1 i B2.
El nivell mínim que has de tenir perquè el test sigui efectiu és l’A1.
Per al nivell entre A0 i A1 no recomanem el test, ja que el factor atzar pot distorsionar el resultat.

Important: has de fer el test sense google traductor, ni diccionaris o altres ajuts. Si no, perdria tot el seu valor i invalidaria el resultat.

El test es fa entre 30-45 minuts i tens un màxim de 90 minuts per acabar-lo.

Descripció test de nivell

La prova de vocabulari holandès (WTN) és una prova monolingüe en línia, desenvolupada per l’editorial holandesa Boom, per la qual es pot valorar l’abast de l’vocabulari receptiu en holandès. Amb 70 preguntes, la WTN mesura el coneixement de 7000 famílies de paraules.

Mesurar la quantitat de vocabulari dóna una bona idea de el nivell general de lectura, escriptura, comprensió auditiva i expressió oral de l’alumne. Els puntuacions de les proves donen una indicació de l’nivell MECR (Marc europeu comú de referència per a les llengües) i de l’vocabulari.

El WTN es fa digitalment. A la primera pàgina, l’alumne omple les seves dades, inclosa la seva adreça de correu electrònic (i-mail de professor / acadèmia d’idiomes per compartir el resultat). Després de completar la prova l’alumne veu immediatament el resultat. Aquest resultat també s’envia a l’adreça de correu electrònic de l’alumne (i correu electrònic de l’professor / acadèmia d’idiomes).

El preu:

15 €

Si després compres un curs en línia o t’inscrius en un curs presencial o de videoconferència t’ho descomptarem.

Important: a l’comprar aquest producte, rebrà un codi per correu electrònic per activar el test. Després de l’activació hi ha 90 minuts com a màxim per finalitzar la prova. La prova es pot fer entre 30-45 minuts.

Nota: Aquest producte en línia és adequat per a ordinadors portàtils i PC, no es pot garantir el funcionament en telèfons intel·ligents i tauletes. Aquest servei en línia funciona dins dels navegadors d’Internet més comuns.

Autor de la prova: Rianne Dolmans

Grups reduïts

Grups reduïts

Intensius d'estiu

Intensius d'estiu

Cursos online

Cursos online

Particulars

Particulars

A domicili

A domicili

Vols tenir més informació?

Ompli el següent formulari de contacte.

Per què estudiar holandès?

Per què estudiar holandès? Motius per estudiar neerlandès: Hi ha moltes raons per estudiar neerlandès. entre les quals destaquem: Estudis: Estudiants que fan intercanvi dintre del programa Erasmus i que trien Holanda o Flandes com destinació. El gust d'aprendre un idioma diferent. Per ampliar el currículum amb un diploma d'un idioma minoritari i així destacar [...]